Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julia Roberts (56) se zdržuje v Austrálii už od října. S Georgem Clooneym tam natáčí snímek Ticket to Paradise. A u protinožců se rozhodla trávit i Vánoce. S rodinou si užívala svátky v Sydney, kde ji zvěčnili, jak relaxuje na pláži.

Doprovázel ji manžel Danny Moder i jejich tři děti, sedmnáctiletá dvojčata Phinnaeus a Hazel a čtrnáctiletý Henry.

Julia se seznámila s kameramanem Moderem v roce 2000 při natáčení snímku Mexičan. Vzali se o dva roky později a pracovali spolu například i na filmech Úsměv Mony Lisy a Světlušky v zahradě.

Herečce to v růžových plavkách nesmírně seklo. Figuru má skvělou a je znát, že o sebe celé roky pečuje. Herečka dbá na nutričně plnohodnotnou stravu, s jídelníčkem jí pomáhá výživová poradkyně. Kromě toho se udržuje ve formě jógou, pilates a plaváním, tenisem nebo jízdou na kole.

„Nemám moc ráda cvičení, ale mám ráda ten pocit po něm,“ svěřila listu Independent v minulosti. „Úspěch, energie, síla a radost, to mi dává cvičení,“ popsala.

Julia cvičí s trenérkou čtyřikrát do týdne. Cvičení se skládá většinou ze 30 minut step aerobiku a 40 minut posilování s vlastní váhou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám