Hlavní obsah
Článek

Slova podpory pro Moniku Bagárovou (29), která v sobotu odpoledne oznámila rozchod s otcem své dcery Ruminky Makhmudem Muradovem, zaznívají ze všech stran. Všichni s její situací soucítí a mnozí nabízejí i pomocnou ruku a otevřenou náruč.

"Čas," lakonicky radí Mahulena Bočanová (57), která po rozvodu s manželem Viktorem Mrázem, s nímž má dceru Marinu, už nikdy v dlouhodobém vztahu nezakotvila. "Chce to čas, bude zase dobře," domnívá se i Michaela Ochotská (39), která po rozvodu s tenistou Lukášem Rosolem, vychovává syna Andrease. "Jsi moc silná žena a ta nejlepší maminka pro Ruminku," přidala Lela Ceterová (34). Nezoufat a věnovat se dceři radí i zpěvačka Victoria Velvet.

"Moni, bude líp. Máš to nejlepší z vašeho vztahu, a to je Ruminka," utěšuje Bagárovou Veronika Arichteva (37). "Drž se," píše Monice i její kolegyně z tria 3v1 Nikol Leitgeb (37). V podobném duchu reagovala podruhé těhotná Ewa Farna (30): "Myslím na tebe. Držte se, holky!" napsala pod Moničin rozchodový status.

"Jsi úžasná žena, skvělá maminka, máš úžasnou rodinu a určitě tohle bolestivé období zvládneš," drží jí palce i modelka Kristýna Schicková.

Pro Moniku tady bude nejen rodina, ale i její přátelé. "Jsme tu pro tebe Moničko. No matter what. Jsi silná," nemusel psát jistě jen prostřednictvím sociálních sítí její nejlepší kamarád Jan Bendig, který je i jejím sousedem. "Prohrál svůj největší zápas. Milujeme tě a milovat budeme," dodal jeho životní partner Lukáš Rejmon.

S reakcemi se přidaly i mladší a svobodné dámy. "Posílám lásku a sílu," vzkazuje modelka Natálie Kočendová, která má za sebou životní tragédii, kdy musela porodit mrtvé miminko. Alespoň srdíčka a emotikony sepjatých rukou a objetí poslaly Simona Krainová, Monika Marešová, Tereza Ramba, Aneta Vignerová, Nikol Švantnerová, Miro Šmajda, zpěvačka Tina, Emma Drobná a řada dalších.

Reklama

Další články

Načítám