Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) v tom není sama. Když se rozešly její cesty s partnerem Makhmudem Muradovem, musí se sama postarat o jejich společnou dcerku Ruminku. Mnoho dalších známých žen zůstalo na péči o malé děti samo.

Dokonce ještě během jejího druhého těhotenství se synem Benediktem opustil svoji manželku Terezu herec Roman Vojtek (51). Velmi podobné to bylo i v případě Leoše Mareše (47), který se s manželkou Monikou rozešel po narození jejich druhého syna Matěje. S otcem svého staršího syna se krátce poté, co malý Mathias přišel na svět, rozešla také Nikol Leitgeb (37).

Sama na dceru Rozálku zůstala po rozvodu s manželem Lukášem také zpěvačka Jitka Boho (32). Letos na 1. máje oznámila rozchod s partnerem Tomášem Hornou, který je otcem jejích synů Tadeáše a Matouše, zpěvačka Monika Absolonová (47).

A pak jsou tady i příběhy s dobrým koncem. Od Karlose Vémoly sice kvůli jeho údajným nevěrám utekla partnerka Lela Ceterová (34) s jejich dcerou Lili. Pár si k sobě ale opět našel cestu a před pár dny se pochlubili druhým potomkem, synem Rockym. Také instagramová hvězda A.N.D.U.L.A., vlastním jménem Aneta Chovanová, se usmířila s otcem svého syna Patrika Františkem, s nímž se rozešla v 7. měsíci těhotenství a nyní jsou zasnoubení.

Reklama

Další články

Načítám