Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bylo trochu jiné těhotenské focení. Dvě těhotné krásky, které známe ze soutěže krásy Miss Czech Republic, spolu pózovaly s bříšky jako dvě panenky Marie v době, kdy matka Ježíše Krista hledala útočiště, kde porodit Božího syna.

Hana Vágnerová, která uspěla v mezinárodní soutěži krásy Miss Supranational, kde se stala nejkrásnější Evropankou, a zároveň partnerka motocyklového závodníka Karla Abrahama, už je na rozpadnutí. Čeká dvojčátka. Denisa Spergerová (23), vítězka soutěže z roku 2019, bude mít miminko s přítelem Viktorem Hajíčkem (38). Je ve druhém trimestru.

"Naše focení jsme nazvali Požehnané Vánoce a bylo to skutečně velmi dojemné a emotivní focení. Je neuvěřitelné vidět, jak se nám naše missí rodina rozrůstá a jsem na naše královny z ročníku 2019 velmi hrdý, jak i v požehnaném stavu focení zvládly," řekl Super.cz Sam Dolce, autor konceptu založeného na oslavě narození Ježíše Krista.

Reklama

Další články

Načítám