Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Vánoce se Kristýna Schicková s celou rodinou velmi těší. Jednak tyto svátky miluje, zároveň nastane příležitost, kdy rodina konečně uvidí nejmladšího syna jejího úspěšného bratra, českého reprezentanta Patrika Schicka.

„Zatím stále řešíme, jestli pojedeme my za nimi, nebo oni za námi. Přece jen oni mají už dvě děti a přesuny jsou pro ně složitější. Navíc mají velmi plný program. Tak se uvidí,“ říká Kristýna, která ale věří ve variantu, že bratr z Německa přijede domů za rodinou.

Pokud tedy Patrik Schick dorazí do Česka, celá rodina oslaví Štědrý den u rodičů Patrika a Kristýny.

S nejmladším členem rodiny, dvouměsíčním Nicolasem, se rodina ještě neviděla. „Trávili jsme spolu loňské Vánoce. Elísek s Viktorkou se už znají. Nicka jsme ještě neviděli,“ krčí rameny Kristýna. „Brácha s manželkou nám posílají stále fotky. Zatím ho znám jen z fotek. Je to ještě malé zmačkané miminko, ale určitě přijede v perfektní čas, kdy si ho budeme moct všichni užít,“ tetelí se Kristýna Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám