Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) a její manžel André Reinders promluvili o velkém návratu a také o tom, že rozvod se definitivně nekoná. Společně jako rodina zapózovali ve vánočně laděném ateliéru před objektivem Radima Kořínka. A promluvili o ročním odloučení.

"Jsme spolu, jsme šťastní, opět tvoříme rodinu. A jsem šťastná, že se nám manželství podařilo slepit a dali jsme si znovu šanci," řekla Super.cz Mašlíková. "Zaplať pánbůh, že ani jeden z nás neměl během roku sílu na to, aby požádal o rozvod. Protože jinak bychom museli v létě vystrojit druhou svatbu," usmívá se.

Žijí opět pod jednou střechou a vše je zalité sluncem. "Rok odloučení nás hodně naučil, o manželství budeme mnohem víc pečovat a ani v problémech, v každodenních starostech a radostech, nezapomeneme, co pro sebe znamenáme, a co vše už jsme spolu zvládli. Děkuju Andrému, že nepřestal o rodinu bojovat," dodala Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám