Hlavní obsah
Článek

Jezerní oblast v severozápadní Anglii láká každoročně stovky turistů, a to nejen díky přírodním krásám, ale i duchům, kteří se tu údajně hojně zjevují. A jednoho takového nyní prý zachytili přímo za bílého dne.

Sedmapadesátiletý Philip Jackson se procházel lesem okolo jezera Tarn Hows. Byl sám a nikoho dalšího při vycházce neviděl. Když si ale večer prohlížel fotografie, které přes den pořídil, nevěřil vlastním očím.

Zachytil na nich hned dvě postavy, o kterých věří, že nepocházejí z našeho světa. „Fotil jsem v neděli odpoledne, protože se mi líbilo světlo. První postava vypadá jako malý muž. Kromě toho, že jsem si jí při procházce nevšiml, mě zaráží její oblečení. Kdyby šlo o člověka, oblékl by se přiměřeně počasí a ročnímu období,“ prozradil britským médiím.

„Většina lidí v tom přízraku vidí osobu. Muže, ženu, někteří dítě. Kdyby to bylo dítě, byli by poblíž rodiče. Ale nikdo tam nebyl,“ zamyslel se.

Druhou postavu zaznamenal na mýtině mezi vykácenými stromy. „Jsem z toho úplně zmatený. Napadlo mě, jestli někdo, možná jiní fotografové, nemá nějaké vysvětlení. Vítám reakce ostatních,“ nechal se slyšet.

Philip není první, kdo měl v této oblasti podobnou zkušenost. V květnu zaznamenali na venkovní zahrádce jedné z hospod jakési vznášející se zjevení, o kterém se rovněž mluví jako o duchovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám