Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos na jaře se Dominika Gottová (50) rozhodla nastoupit do léčebny a vyřešit své zdravotní potíže a závislost na prášcích na spaní. Se svými démony bojuje nejstarší dcera Karla Gotta dál a podstoupila další léčbu.

„Během podzimu jsem tady ve Finsku podstoupila další terapie, při kterých se snažím dostat ze závislosti na alkoholu. A daří se mi to, nepiju, a věřím, že mi to vydrží,“ svěřila se Super.cz Dominika, která na letošní Vánoce do Prahy nepřiletí.

„Chtěla jsem na Vánoce přiletět za maminkou, ale mám teprve po prvním očkování a musela bych být v Praze v karanténě. Dorazím, až budu mít po druhé dávce,“ dodala Dominika Gottová, která přílet do Česka plánovala již na podzim. „Se svým týmem dokončuji přípravy pokračování naší knihy Poslední roky s Karlem. Zpovědi lidí, které v nich čtenáři najdou, jsou hodně otevřené,“ dodala z Dominika z Helsinek, kde bude trávit konec roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám