Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně je můžete vidět zepředu. Karel Janeček (50) a Lilia Khousnoutdinova (35) se se Super.cz krátce po svatbě podělili o fotografie, na nichž zapózovali jako čerství manželé. Miliardář v bílém smokingu a historička, dula a ceremoniářka v bílých šatech s dlouhou vlečkou od designérky Andrey Vytlačilové.

Teplejší róbu zvolila kvůli chladu v kostele. "Víte, jaká je tam kosa?" smála se při posledním rozhovoru se Super.cz, kdy nám dopředu řekla, že na svatbě bude mít 33 hostů a budou dodrženy všechny epidemiologické podmínky. Tak se i stalo.

Jméno manžela si Lilia nevzala. "Nesouzním s tím, s touhle tradicí. Přišlo mi milé, a navrhovala jsem to oběma svým manželům, že bychom si vytvořili nové příjmení. To mi dává smysl. Nová rodina, vstupujeme spolu na novou životní cestu a vytvoříme si nové příjmení. Koneckonců třeba v Anglii to jde velmi snadno, i právně. Ani jeden nechtěl, že je pro ně jejich příjmení důležité. A pro mě je moje příjmení také důležité. Takže sorry jako," vysvětlila nám Khousnoutdinova.

Reklama

Další články

Načítám