Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dua Lipa (28) je zpátky v Británii, kde si chce také užít vánoční svátky. Společně s kamarádkami si o víkendu oblékla i v zimním počasí bikiny a vyrazila do vířivky.

Dámy si užily večírek v luxusním resortu v Oxfordshiru. Kromě koupání ve venkovní vířivce si uvnitř dávaly masky a věnovaly se i vaření.

Lipa fanouškům poskytla náhled skrze sérii fotografií, kde se nezdráhala ukázat ani v bikinách, ve kterých pózovala venku, a nohy jí zdobily tlusté sněhule.

Zpěvačka tento měsíc bojovala s nemocí, kvůli které musela také zrušit jedno ze svých vystoupení. Kupodivu neonemocněla covidem: „Jak většina z vás ví, v současné době se léčím s laryngitidou a dle pokynů svého lékaře jsem si dopřála hlasový odpočinek. Doufala jsem v rychlejší zotavení, ale kvůli nemoci bohužel nezvládnu hrát na iHeartRadio Z100 Jingle Bell Ball. Jsem nesmírně zklamaná. Těšila jsem se, až zahájím vánoční sezonu se svými fanoušky,“ uvedla tehdy na Instagramu zpěvačka.

Dle fotek, které si můžete prohlédnout v galerii, je vidět, že už je na tom zdravotně lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám