Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Nova chystá novou reality show. Na obrazovky přinese úspěšný formát Survivor (v překladu přeživší), který se vysílá v desítkách zemí světa. Nyní k nim přibude i česká verze. V té se objeví například herečka a fitnesska Iva Pazderková, herečka Bára Jánová nebo zpěvák Vojta Drahokoupil.

O přežití v soutěži a celkové vítězství a 2,5 milionu se bude bojovat v Dominikánské republice, kam štáb a soutěžící odletí už začátkem ledna.

Účastníci si budou muset poradit se svými soupeři, džunglí, nedostatkem potravy a fyzicky náročnými úkoly. Aby uspěli a soutěž přečkali ve zdraví, budou si muset vlastnoručně postavit bezpečné přístřeší, zajistit si jídlo a vodu nebo se naučit zakládat a udržovat oheň.

Účast bude česko-slovenská.

Jmenovitě nabídku vedle výše zmíněných přijali moderátor Tomáš Zástěra, herec a model Matěj Paprčiak, moderátorka a influencerka Nikola Čechová a také několik tváří z jiných reality show jako Chilli (MasterChef a SuperStar) nebo Nathan z Love Islandu.

Za Slovensko pojedou zápasník MMA Gábor Boráros, sportovkyně a influencerka Veronika Havlik, vítězka reality show Farma Xénia Gregušová či youtuber Daniel Sebastián Štrauch známý pod přezdívkou GoGo.

Celebrity doplní 8 Čechů a 4 Slováci, kteří byli vybráni z přihlášených uchazečů. Českým průvodcem show bude sportovní komentátor, moderátor a znalec bojových sportů Ondřej Novotný, Slovensko bude zastupovat moderátor Martin Šmahel.

Úvodní epizodu diváci uvidí 10. ledna na Voyo a od 11. ledna na TV Nova.

Není to poprvé, co televize láká na dobrodružství. Stejný projekt, jen s názvem Robinsonův ostrov, Nova vysílala už před pěti lety.

Reklama

Další články

Načítám