Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci se dojímají nad intimním momentem mezi vévodkyní Kate (42) a princem Williamem (41). Během kolední mše ve Westminsterském opatství, která proběhla začátkem měsíce, si vyměnili sladký úsměv, když Ellie Goulding zpívala koledu Have Yourself A Merry Little Christmas.

Goulding má v srdcích vévody a vévodkyně z Cambridge zvláštní místo. V roce 2011 jim zpívala na svatbě. Na její verzi písně Your Song od Eltona Johna si tehdy zatančili první novomanželský tanec.

Hodinový záznam mše s názvem Royal Carols: Together at Christmas bude na Štědrý den Britům vysílat stanice ITV, už po zhlédnutí traileru se ale fanoušci nad dojemným momentem rozněžnili.

Krátká výměna úsměvů a Williamův láskyplný pohled, který věnoval půvabné manželce, zahřeje u srdce. William s Kate si na veřejnosti zásadně nevyměňují něžnosti, nikdy se nevodí za ruce a polibek jsme u nich viděli snad jen při svatbě.

Možná si vzpomenete na moment, kdy William během televizního přenosu dal Kate ruku na rameno a ona ji setřásla. Někteří to zhodnotili jako trapas, většina fanoušků královské rodiny ale cení, že jsou Kate s Williamem profesionální a vkusně umírnění, co se týče projevů náklonnosti na veřejnosti.

Reklama

Další články

Načítám