Hlavní obsah
Článek

Sarah Jessica Parker (59), Cynthia Nixon (55) a Kristin Davis (56) vyjádřily podporu ženám, které obvinily jejich seriálového kolegu Chrise Notha (67) ze znásilnění.

Hvězdy Sexu ve městě a pokračování A jak to bylo dál... vydaly společné prohlášení na sociálních sítích.

„Jsme hluboce zarmouceny obviněními proti Chrisi Nothovi. Vyjadřujeme podporu ženám, které sebraly odvahu a podělily se o své bolestivé zkušenosti. Víme, jak těžké to muselo být, a smekáme před nimi.“

Parker, Nixon a Davis jsou prvními hvězdami seriálu, které věc komentovaly. Kromě Notha, který nařčení popřel.

Herečka Bridget Moynahan, představitelka Natashy, Božského druhé manželky, se k věci odmítla vyjádřit s tím, že by nebylo vhodné komentovat něco, o čem nic neví.

Herečky vydaly prohlášení několik dní poté, co Hollywood Reporter zveřejnil článek, v němž dvě ženy nařkly Notha ze sexuálního napadení. K prvnímu útoku mělo dojít v roce 2004, ke druhému v roce 2015.

„Obvinění, která vznesly osoby, jež jsem potkal před lety, možná dekádami, jsou falešná,“ uvedl k věci Noth. Celé jeho prohlášení najdete v odkazu výše.

Údajné oběti podpořila také herečka Zoe Lister-Jones, která uvedla, že se herec během jejich společného účinkování v seriálu Zákon a pořádek opakovaně choval nevhodně vůči ženám a byl na place opilý.

Po nařčeních s Nothem rozvázala spolupráci agentura A3 Artists Agency, která ho zastupovala. Stanice CBS a Universal Television oznámily, že s hercem nebude točit další epizody krimi seriálu The Equalizer a společnost Peloton stáhla reklamu, v níž figuroval.

Reklama

Další články

Načítám