Hlavní obsah
Článek

Manželství Ondřeje Gregor Brzobohatého (41) a modelky Taťány Gregor Brzobohaté (36) je nejspíš minulostí. Už nějaký ten pátek si i vrabci na střeše cvrlikají, že se hvězdný pár rozešel. Ondřej se měl odstěhovat ze společného bytu.

Fotografové Blesku nyní známého hudebníka nafotili ve společnosti jiné ženy. A nebylo to poprvé, kdy spolu byli spatřeni. Půvabná blondýnka je muzikálová tanečnice Zuzana Pilná, jež mimo jiné působí v Hudebním divadle Karlín, kde má pracovní závazky i Brzobohatý.

O tom, že se Taťána a Ondřej rozešli, svědčí i to, že se už několik měsíců neobjevili ve společnosti a na sociálních sítích nezveřejňují žádné společné fotky. Odděleně dorazili i na vyhlášení ankety Český slavík.

Neobvyklá byla i Tánina poznámka v listopadovém rozhovoru v Showtimu s mistrem etikety Ladislavem Špačkem, který v rozhovoru litoval, že nestihl modelčinu svatbu. „Tu příští stihneš,“ mávla na překvapeného Špačka ledabyle rukou modelka, která se do Brzobohatého zamilovala před osmi lety. Tři roky nato se konala veselka ve Strahovském klášteře.

Reklama

Další články

Načítám