Hlavní obsah
Článek

Budou to první Vánoce ve třech. Veronika Kašáková (34) se už nemůže dočkat, až nejkrásnější svátky v roce prožije se synem Matyáškem. „Bude to jiné hned ve dvou ohledech. Jednak jsem maminkou a budu mít u sebe svého chlapečka, a zároveň to bude jiné v tom, že po osmi letech budu v Česku. Vždycky jsem trávili svátky v zahraničí v teple. Takže nás čekají tradiční české Vánoce,“ uvedla s nadšením finalistka České Miss pro rok 2014.

Syn Matyáš má deset měsíců a už vnímá svět kolem sebe. „Zajímá se o zvuky kolem sebe. Jeho pozornost poutá všechno, co bliká a svítí. Koupili jsme proto velký živý strom, který ho bude určitě zajímat. Určitě ho bude bavit rozbalování dárků,“ říká Kašáková, která s úsměvem dodává, že syn zatím neočekává hračky v pravém smyslu slova: „Zatím ho baví vše ostatní, jen ne hračky. Prázdné lahve, víka, čudlíky, to je všechno, co ho baví.“

Není tajemstvím, že zakladatelka Nadace Veroniky Kašákové, která v projektu Restart pomáhá dětem z dětských domovů, má syna, který trpí metabolickou vadou, nemocí zvanou fenylketonurie. Veronika musí synovi připravovat speciální jídlo. Tento fakt se ale letos při štědrovečerní večeři neprojeví. „Je ještě maličký a jeho strava je kašovitá. Všechny kousky plive a tak moc neexperimentujeme. Na to, že je maličký, tak dost věcí ochutnává. Jelikož je veliký, tak bude moct i některá naše jídla,“ dodala s potěšením Veronika Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám