Hlavní obsah
Článek

Herečka Markéta Stehlíková kopala jako lesba tunel v německém dramatu Pod jedním nebem, producírovala se ve videoklipech své kamarádky Báry Polákové nebo v Paříži coby modelka kadeřníka. V seriálu Ulice má dvě děti, v soukromí o dalším přírůstku neuvažuje.

K Vánocům přistupuje po zkušenostech z dětství pragmaticky. Její devítiletá dcera Josefina letos přestala věřit na Ježíška. „Přesto si mu píše o dárky. To já měla komplikovanější historku. Někdy v pěti, šesti letech mi máma oznámila, že dárky kupuje ona a jestli budu zlobit, žádné nedostanu,“ svěřila Super.cz s tím, že to neměla říkat mladšímu bratrovi.

V dětství si přála nějaké zvířátko, což jí doma nedovolili, a pár let kolo. „To mi rodiče nechtěli koupit, protože se báli, že mi ho někdo ukradne,“ říká Markéta (37), která pochází z Ostravy.

Žádné zvláštní vánoční zvyky se svojí rodinou nedodržuje, ani před Štědrým dnem „nechovají“ kapra ve vaně, aby mu pak dali svobodu. „Kdybychom měli kapra ve vaně a šli ho pak někam pustit, tak Josefina asi zešílí, protože je ochránkyně zvířat,“ tvrdí herečka, která je ráda, když Vánoce proběhnou bez extrémních emocí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám