Hlavní obsah
Článek

Výtvarnice Lucie Gelemová (41) žila sedm let s hudebníkem Felixem Slováčkem (80). Ač se spolu letos v květnu měli přátelsky rozejít, protože Gelemová chtěla založit rodinu, což už Slováček ve svém věku nechtěl, kamarádství mezi nimi nadobro skončilo.

Slováček se totiž nevybíravě pustil do Gelemové, když zjistil, že strávila noc v hotelu s jiným mužem. "Všichni mi vyčítají, že o ní říkám hnusárny a sprosťárny do novin. Ale ona se podle mě jako ště*ka zachovala,“ řekl Super.cz Slováček, jenž vůbec nebral v potaz, že si výtvarnice jako nezadaná žena může trávit noc s kýmkoliv se jí zachce. Hudebníka se ale dotklo, že mu o jiném muži Gelemová dopředu neřekla.

Samotná Gelemová už nevydržela mlčet a vydala prohlášení, ve kterém Slováčka mimo jiné obvinila z nevěr! „7 let jsem žila s ženatým Felixem a starala se o něj. 7 let jsem snášela lživé, sprosté mediální opilecké útoky a praní špinavého prádla na veřejnosti od jeho manželky. 7 let mi Felix lhal a sliboval. Byl mi neustále nevěrný. Chodil od jedné k druhé, a ještě se tím chlubil a někteří ho měli za hrdinu. Já mu celou dobu byla věrná. Pochopitelně jsem ho ve vztahu nedržela násilím. Setrvával v něm rád. To, že se takto chová ženatý muž nikomu nevadilo? Byl to on, kdo podváděl svou ženu i mě,“ napsala Gelemová.

Výtvarnice nechápe, proč se o ní hudebník vulgárně vyjadřuje v médiích, protože mu prý nic špatného neudělala a snažila se s ním nadále zůstat aspoň v přátelském vztahu.

„Po 7 letech jsem to byla já, kdo v květnu oficiálně zveřejnil ukončení toxického vztahu na základě společné dohody. Veškerá má zveřejněná slova Felix potvrdil a já jsem se snažila mezi námi udržet přátelství. Nemá žádné právo mi vulgárně nadávat a silně opilý a zfetovaný prášky mi vyhrožovat a mediálně mne lživě očerňovat,“ nebrala si servítky.

Gelemová má prý ze Slováčka strach a pokud jeho výpady budou pokračovat, obrátí se na policii. „Nic zlého jsem mu neudělala. Naopak. V poslední době jsem ho například dvakrát odvezla do nemocnice a možná mu tím zachránila život. Já mám naopak o svůj život poslední dny strach, neboť mi i v tomto směru vyhrožoval. Použije-li ještě jedno křivé slovo a neskončí toto mediální sprosté osočování z jeho strany na mou adresu, tak okamžitě zveřejním videa s jeho výpady a kontaktuji policii, protože to, co dělal, naplnilo skutkovou podstatu několika trestných činů,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám