Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista Cristiano Ronaldo (39) a Georgina Rodriguez (30) odtajnili pohlaví očekávaných dvojčat. Hvězdný pár sdílel roztomilé video s dětmi při tzv. gender reveal. A jak barvy konfet v balóncích napověděly, mohou se těšit na chlapce a holčičku.

Na videu je vidět jejich společnou dceru Alanu (3), Cristianova dvojčata Evu a Matea (3) a Cristiana juniora (11), jak společně propíchnou balónky, z nichž vylétnou na jedné straně růžové, na druhé modré konfety.

Děti neskrývaly nadšení, především děvčata se radovala, že budou mít sestřičku. Jen malý Mateo začal po chvíli plakat, není jasné, jestli štěstím, nebo protože doufal ve dva bratry.

„Kde život začíná a láska nikdy nekončí,“ popsal sportovec příspěvek. „Olé! To je úžasné,“ bylo slyšet Georginu ve videu. I z jejího hlasu byla pochopitelně poznat radost.

Modelka je v pátém měsíci těhotenství. V říjnu se s fotbalistou pochlubili radostnou novinkou, že se jejich rodina rozroste hned o dva nové členy. Pár spolu má dceru Alanu, společně také vychovávají fotbalistovy další děti, které mu porodily náhradní matky.

Reklama

Další články

Načítám