Hlavní obsah
Článek

Joleen Diaz (44) z Kalifornie se pyšní pozoruhodně mladistvým vzhledem. Vedle své jednadvacetileté dcery Meilani působí spíš jako její sestra a skutečný věk jí jen tak někdo nevěří.

Joleen je single a nepřekvapivě o ni jeví zájem i výrazně mladší muži. Ti ji často kontaktují na sociálních sítích nebo na seznamce, kde má také svůj profil. Má to ale i stinné stránky. Profil na seznamce jí často mažou.

„Je to vtipné. Myslím, že si lidé myslí, že jde o falešný profil, a tak ho nahlašují,“ uvedla pro Jam Press.

Nápadníků má přitom zástupy, populární je totiž i na Instagramu, kde má přes půl milionu sledujících.

„Píšou mi tam i mladí muži. Většinou jsou slušní a skládají mi komplimenty, zvou mě na večeře nebo na rande, ale myslím, že jde spíš o zvědavost, než že by to mysleli vážně,“ popsala Joleen.

O takové muže totiž zájem nemá. „Věk pro mě tak úplně nehraje roli, ale hledám někoho, vedle koho budu moct růst a být lepším člověkem, a komu poskytnu totéž. Nikdy bych ani neuvažovala o vztahu s někým, kdo je ve věku mé dcery,“ vysvětlila.

I když přiznala, že s Meilani chodí na dvojitá rande, když jsou zrovna obě zadané. S dcerou má pěkný vztah, Meilani se matky často ptá na radu ohledně milostného života.

A jací muži tedy mají u Joleen šanci? „Líbí se mi ambiciózní, sebevědomí muži, kteří mají pozitivní pohled na svět a dobře komunikují. Musí milovat psy, protože mám zlatého retrívra, a musí milovat přírodu a sporty,“ prozradila na závěr.

Reklama

Další články

Načítám