Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už delší dobu se ve společenských kuloárech šuškalo o tom, že se modelka Andrea Bezděková (29) a herec Marek Lambora (28) rozešli. Nedávno oba rozchod potvrdili a nejkrásnější Češka roku 2016 o něm promluvila.

„S Márou jsem si ty věci vyříkali. Řekli jsem si to tím nejlepším způsobem, jakým jsme byli schopni. Uzdravilo se to rychleji,“ řekla Super.cz modelka v rozhovoru, který jsme s ní dělali na křtu kalendáře Beaty Rajské.

Modelka a populární herec o konci lásky dlouho mlžili. Není totiž vůbec jednoduché rozcházet se v přímém přenosu za zájmu lidí. „Skvěle k tomu posloužily sociální sítě, kde člověk mohl říct, jak se cítí a předběhnout tak média. Použila jsem to. Zaprvé jsem nechtěla být nařknutá z toho, že nějaký vztah máme, když už dávno skončil. Zadruhé jsme to nedávali ven do té doby, než jsme byli oba smíření s tím, že jsme oba v pohodě,“ dodala modelka, která zatím nad novým vztahem nepřemýšlí a je single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám