Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Necelý týden poté, co Super.cz exkluzivně potvrdila, že je zamilovaná a už půl roku randí s fotbalovou legendou Pavlem Nedvědem, vyrazila zpěvačka Dara Rolins (51) do společnosti. Nenechala si ujít křest biografie své kamarádky Terezy Maxové (52).

Spolu s dalšími známými kráskami vyrazila do kavárny, kde slavnostní akt proběhl. Sice se usmívala na všechny strany a zářila štěstím, o své aktuální pocity poté, kdy vyšel její vztah na povrch a hýbe všemi médii i sociálními sítěmi, se ale podělit nechtěla. "Nechci na sebe strhávat pozornost. Dneska je to o Tereze, ne o mně," vysvětlovala Super.cz.

Na křest dorazily také herečky Aňa Geislerová a Jitka Schneiderová, modelky Denisa Dvořáková a Renata Langmannová, moderovala Terezie Kašparovská a kmotry se stali Jiří Bartoška a Terezina maminka Alena. Jak to na zřejmě poslední větší párty letošní sezóny vypadalo, a jak to komu slušelo, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám