Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) odletěla před zimou do teplých krajů, s partnerem Martinem Pánkem si vybrali pro svou dovolenou Portoriko. Karibský ostrov zvolili i proto, že tam už tři týdny bojuje o titul Miss World Karolína Kopíncová. A tak se ji rozhodli podpořit na finále.

"Překvapilo mě, jak je to tady strašně drahý. I letenka stojí dvojnásobek než běžně jiné karibské ostrovy, hotel je neuvěřitelně drahý. Ale moc si to užíváme. Byli jsme se podívat na blízkém ostrově, kde je jedna z deseti nejkrásnějších pláží Karibiku, hrajeme golf a samozřejmě jsem i v blízkém kontaktu s Karolínou. Je ráda, že tady má podporu z Česka," prozradila Super.cz Makarenko.

Taťána, která dle svých slov už nemá kvůli pracovnímu vytížení tolik času na cvičení a péči o tělo, předvedla v bikinách, v jaké je formě. A ve svých 32 letech má rozhodně skvělou postavu.

"Hodně jsou to i geny. Moje maminka je krásně štíhlá a vypadá skvěle. Tak asi jí mohu hodně děkovat," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám