Hlavní obsah
Článek

Opět se rozhodl zapracovat na své fyzické kondici. Leoš Mareš (47) dře ve fitku a jeho snažení začíná nést ovoce. Hlavní motivací byl pro moderátora a zpěváka plánovaný koncert v O2 aréně, který je ale kvůli protikoronavirovým opatřením přesunut na květen příštího roku.

„Mám rozcvičeno, a tak mám pocit, že to není dobré zastavit. Jsou před námi ale Vánoce a obávám se, že když přestanu na dva, tři týdny, tak se pak těžko vracím. Je otázka, jestli tento těžký úděl cvičenců překonám,“ krčil rameny Leoš. Po rozhovoru, který jsme s ním dělali na křtu knihy Báry Basikové, se ale přemisťoval do posilovny, a tak je zjevné, že má odhodlání opravdu velké.

Leoš Mareš musel koncert v největší hale v Česku odložit, jeho fanoušci se ale můžou těšit na jiné vystoupení. „Inspirovala mě jedna moje posluchačka, která mě nabádala: ’O2 aréna nevyšla, neuděláte aspoň vánoční staré pecky jako loni online?’ Tak jsem jí odepsal, že bychom udělali Silvestr online a lidi by s námi mohli být čtyři hodiny,“ prozradil.

Moderátor slibuje spektakulární podívanou plnou slavných hostů. „Bude tam kompletní plejáda všech, na koho jsem měl mobilní telefon,“ směje se Leoš Mareš, který bude svou silvestrovskou zábavou zjevně konkurovat silvestrovskému pořadu Jiřiny Bohdalové (92).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám