Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velké finále letošního ročníku StarDance je tady. V sobotu se o titul královny a krále tanečního parketu utkají tři dvojice. Mezi nimi nebude chybět farářka Martina Viktorie Kopecká.

Přestože dostala v kostele kvůli StarDance v poslední době volnější režim, má před sebou vánoční svátky. Půvabná Martina tak prozradila, co rozhodně nesmí chybět na jejím štědrovečerním stole. „Dopsané kázání. To musí být vždy napsané,“ řekla nám Martina Viktorie.

„A co se týče jídla, tak já nejsem kaprový typ. Pocházím ze severních Čech, kde se většinou dělají řízky a vinná klobása. Určitě ale v salátu nesmí být cibule. To nesnesu,“ dodala finalistka StarDance.

Vánoce má každý rok spojené s kostelem, ve kterém po finále taneční soutěže bude opět trávit více času. „Upřímně celé Vánoce mám spojené s kostelem. To, že mě rodiče vezou na půlnoční ze zasněžených severních Čech, pak si zajdou na svařák, já si zatím chystám kázání a pak za mnou přijdou o půlnoci, to je taková naše tradice,“ dodala Martina Viktorie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám