Hlavní obsah
Článek

Kanye West (46) během čtvrtečního koncertu v LA vyznal své odloučené manželce Kim Kardashian (43) lásku, respektive ji vyzval, aby se k němu vrátila. Není to poprvé, co veřejně přiznal, že chce Kim zpátky, ovšem tentokrát fanoušci zaplavili Twitter divokými reakcemi.

Při písni Runaway rapper dodal: „Potřebuji, abys běžela zpátky ke mně, konkrétně ty, Kimberly.“ Což byl jasný vzkaz pro Kim a fanoušci to samozřejmě nenechali bez odezvy.

„Můj bože, konkrétně ty, Kimberly, to jako vážně?“ komentoval rapperův výrok jeden z uživatelů Twitteru. „Neopovažuj se mu zase skočit na špek, ani tu píseň nenapsal pro tebe, slyšíš mě, dívej se na mě, Kimberly!“ naléhala s nadsázkou v jiném tweetu další z fanynek.

A v klidu nezůstali ani ti, kteří by si naopak přáli, aby se k sobě Kim a Kanye vrátili. „Kimberly, prosím, vezmi toho muže zpátky,“ prosila další uživatelka sociální sítě. „Kanye zjevně přišel Kim vysvobodit ze spárů Peta Davidsona,“ narážela zase jiná na současný románek Kim se slavným komikem.

Jen několik hodin po koncertě vyšlo najevo, že Kardashian požádala soudce, aby ji legálně uznal svobodnou dříve, než se dořeší majetkové náležitosti rozvodu a péče o děti. Není jasné, jestli o této žádosti West věděl už před koncertem.

Kim požádala o rozvod s rapperem v únoru po téměř sedmi letech manželství. V reality show Držte krok s Kardashianovými přiznala, že se cítila osamělá, protože Kanye trávil většinu času na ranči ve Wyomingu, kde se věnoval práci na prezidentské kampani. Vztahu nejspíš neprospěly ani hudebníkovy výroky na Twitteru, kdy urážel Kim i její rodinu. Pár má spolu čtyři děti a údajně se dohodli na střídavé péči.

Kim je v posledních týdnech vídána s komikem Petem Davidsonem (30) a románkem se rozhodně netají. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se k manželovi chtěla vrátit.

Reklama

Další články

Načítám