Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz exkluzivně potvrdila, Dara Rolins (51) už půl roku chodí s fotbalistou Pavlem Nedvědem (49). Když zpráva obletěla internet, strhla se nejen mezi fanoušky obrovská vlna reakcí.

„Dovoluji si tvrdit, že aktuálně neexistuje v Čechách a na Slovensku nikdo, komu by uniklo, že Dara sbalila medvěda-tedy pardooon Nedvěda,“ reagovala popová diva s nadhledem na svém instagramovém profilu.

S partnerem počítali s tím, že se o nich bude hodně mluvit, ale zároveň jsou rádi, že si první půl rok vztahu užili bez pozornosti.

„Jsme šťastní, že se nám povedlo nechat si to tak dlouho pro sebe, a vlastně poprvé v životě prožít ty nejhezčí počátky vztahu jen ve dvou, bez publika a asistence médií,“ prozradila Super.cz.

„Každopádně těm, kteří se radují s námi a přejí nám to, děkujeme,“ vzkázala Rolins nyní fanouškům. Pochvalných a oslavných reakcí totiž věru není málo.

„Velmi vám to spolu sluší, ať jste šťastní,“ zhodnotila za všechny jedna z fanynek. „Přeji mnoho štěstí, jste moc krásný pár,“ přidala se jiná. „Hezky se k sobě hodíte, přeji vám mnoho lásky,“ zaznělo také, a tak bychom mohli pokračovat do nekonečna.

„I my jsme jenom lidé. Máme rodiny, děti, minulost a sny. Nejsme dokonalí, ale myslím, že máme oba srdce na pravém místě. I proto svého “nového“ muže velmi miluji a stejně jako on při mně, stojím i já při něm. V dobrém i ve zlém,“ vzkázala na závěr zpěvačka a podělila se o další zamilované selfie s partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám