Hlavní obsah
Článek

Snoubenka zápasníka Karlose Vémoly (38) porodila 1. prosince svého druhého potomka, synka Rockyho, který přišel na svět císařským řezem. Lela Ceterová (34) šla s kůží na trh a jen pár dní poté se pochlubila snímkem své aktuální postavy. Nezbývá než gratulovat. Bývalé playmate se podařilo nechat v porodnici skoro všechna kila, která v těhotenství přibrala.

„Před porodem jsem měla 68 kg a dnes po uplynutí 9 dní od mého porodu jsem na váze viděla úbytek 8 kg. Ještě mi chybí 5 kg a budu na své původní váze. Bohužel, těch zbývajících 5 kil půjde dolů hůř a hlavně ne rychle,“ svěřila blondýnka.

Mimo jiné prozradila, že za úbytkem váhy nejsou žádné diety, jí naprosto všechno. „Potřebuji přece kalorický příjem na energii a probděné noci,“ říká novopečená dvojnásobná maminka, která po císařském řezu nesmí nějakou dobu ani cvičit.

„Maminky nezapomeňme, že naše tělo dokázalo úžasnou věc. Odnosilo a porodilo dítě. Všechna kila v těhotenství byla krásná a patřila do toho nejkrásnějšího období ženy. Nemohou se jen tak ztratit během několika dní či týdnů. Mně pomohla příroda a asi dobré geny po mojí mamince,“ vysvětluje si rychlý úbytek váhy Ceterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám