Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snoubenka MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) porodila druhého potomka, syna Rockyho, v době, kdy byli s partnerem oba pozitivní na covid. To s sebou přineslo jistá omezení. Karlos nemohl být u porodu, Lela (34) podstoupila císařský řez v celkové narkóze a po něm jí miminko ihned vzali. Kromě bolestí a únavy pak ještě bývalou playmate oslabily příznaky nemoci, které naštěstí nebyly nijak závažné.

Další trápení na ně čekalo po návratu z porodnice domů. Ceterová si musela chtě nechtě držet od miminka částečný distanc a přibližovat se k němu pouze v roušce. Nyní už je zdravá a neskrývá radost z toho, že si může svého chlapečka užít se vším všudy. „Konečně si tě můžu pusinkovat, objímat, mazlit se a cítit tvoji vůni,“ rozněžnila se.

„10.12. bude pro mě navždy významný den. Konečně bez roušky. Miluju tě Rocky,“ dojímá se šťastná Lela. Na mladšího brášku už se doma těšila skoro dvouletá Lili. Tu přivedla Lela na svět taktéž v prosinci, v roce 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám