Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během čtvrtečního koncertu v Los Angeles, kterého se Kim (43) účastnila, prosil Kanye West (46) odloučenou manželku, aby mu “vběhla zpátky do náruče“. Jeho prosby se ale podle všeho minuly účinkem. Jen několik hodin po koncertě vyšlo najevo, že Kardashian pokračuje v rozvodovém řízení a požádala soudce, aby ji uznal svobodnou.

Zprávu přineslo TMZ a asi nejzajímavější na ní je, že Kim žádá i o změnu svého příjmení. Jako vdaná užívala plné znění Kim Kardashian West, a to i v podnikání. Její kosmetická firma nese název KKW Beauty, stejně jako parfémy KKW Fragrance. O rapperovo příjmení ale, jak se zdá, už nestojí.

Kim podala žádost o rozvod v první polovině roku a chce být oficálně uznaná za svobodnou ještě předtím, než se dořeší majetkové vyrovnání a péče o děti. Obdobně to udělali například Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří jsou vedení jako svobodní, i když jejich rozvodová bitva stále nebere konce.

Není jasné, jestli Kanye o její žádosti před koncertem věděl. Zatímco Kim byla v publiku, zapěl: „Potřebuji, abys běžela zpátky ke mně, konkrétně ty, Kimberley.“ Slovy zaskočil nejednoho diváka.

Westovi nejsou veřejná vyznání cizí. Už několikrát se nechal slyšet, že chce vztah s manželkou slepit. Ta to má ale zjevně jinak.

Už nějaký pátek se netají románkem s komikem Petem Davidsonem (30). Kanyeho loňské eskapády, kdy veřejně urážel Kim i její rodinu a které žádosti o rozvod předcházely, už tak rapper veřejnými vyznáními lásky nejspíš nezachrání.

Reklama

Další články

Načítám