Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než půl roku se podařilo Pavlu Nedvědovi (51) a Daře Rolins (51) tajit vztah. Média se soustředila na fotbalistův románek s Lucií Anovčínovou. Poblouznění do o třiadvacet let mladší parkurové jezdkyně, které začalo po odloučení s manželkou Ivanou, už je ale několik měsíců minulostí.

Fotbalista a zpěvačka nebyli novináři odhaleni také z toho důvodu, že se setkávali hlavně v Itálii, kde má viceprezident slavného italského fotbalového klubu Juventus pracovní vazby a popová diva v Padově tvořila kolekci pro svou značku Vermi.

„Za tento vztah vděčím vlastně své džínové kolekci. Bez ní a mých cest do Itálie bychom na sebe nejspíš nenarazili," uvedla pro Super.cz Dara Rolins.

Historicky nejúspěšnější český fotbalista informace o svém soukromí příliš neventiluje. Naší redakci se ale podařilo zjistit, že jeho manželství s Ivanou Nedvědovou, matkou jeho dětí Pavla Juniora a Ivanky, je už tři týdny minulostí. „Ano, mají za sebou poslední fázi rozvodového řízení. Pavel je volný,“ potvrdil nám blízký přítel Nedvěda.

Od zdroje blízkého páru víme, že Dara si dlouho nepřála nazývat jejich přátelství vztahem, i když žil Nedvěd se svou manželkou tři roky v odloučení. Je pravdou, že nám přiznala vztah až v momentu, kdy bylo manželství Nedvědových oficiálně rozvedeno.

Jejich lásce tedy už nic nebrání a je jisté, že Daru Rolins čekají po letech zase krásné Vánoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám