Hlavní obsah
Článek

Od ledna 2018, kdy skončil její vztah s rapperem Rytmusem (47), Dara Rolins (51) svůj milostný život neprezentovala. Asi každému je jasné, že volné chvíle netrávila sama, její vzplanutí se ale zjevně nikdy nedostala do fáze, kdy by se o ně chtěla dělit s veřejností. To teď končí. Se Super.cz Dara promluvila o vztahu s Pavlem Nedvědem (51).

Podle našich informací zpěvačka a fotbalová hvězda tvoří pár víc než půl roku. Zbytečně jsme nechodili kolem horké kaše a zeptali jsme se přímo u zdroje, jak se věci mají.

„Ano, je to pravda, od léta se propojily pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii,“ přiznala barvu Dara, a nepřímo tak potvrdila, že nová láska vznikla v Itálii. Konkrétně do Padovy Dara několik posledních měsíců odjížděla tvořit svou džínovou kolekci Vermi.

O vztahu Dara nemlží, nejedná se o pomíjivé vzplanutí. „Ano, nejedná se o románek,“ řekla Super.cz.

Z Dary Rolins jsme se snažili vytáhnout ještě další podrobnosti, příliš konkrétní ale být nechtěla. „Nezlobte se, ale víc se svěřovat nechci. Jsme šťastní, že se nám povedlo nechat si to tak dlouho pro sebe, a vlastně poprvé v životě prožít ty nejhezčí počátky vztahu jen ve dvou, bez publika a asistence médií,“ usmívá se.

Pro Rolins bude jistě osvěžující, že jí nyní stojí po boku partner s vybudovaným zázemím větším, než má ona sama. Pavel Nedvěd, v Itálii přezdívaný Grande Paolo, je historicky nejúspěšnější český fotbalista.

Reklama

Další články

Načítám