Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) miluje sociální sítě, a ještě více to, že na nich může šokovat a provokovat. Nahota jí není cizí a sexy snímky přidává ráda. Tentokrát ovšem fotku vyšperkovala nejen úpravami na obličeji.

Zpěvačka totiž nechala vytvořit koláž, kde samu sebe postavila vedle své pětadvacetileté dcery Lourdes, která s fotografem Indianou Piorekem nedávno nafotila sexy snímky do lednového vydání magazínu PAPER.

Madonna si do spoje fotografie přidala snímek od Ricarda Gomese, kde je v korzetu a krajkových doplňcích. Lourdes vedle ní stojí v podprsence a minisukni a obě dámy vypadají na fotce velice drsně. Zároveň díky úpravám spíš jako sestry než jako matka s dcerou, což zmiňují i fanoušci pod fotkou.

„Jsme spolu v kapele,“ napsala k fotce popová královna.

Lourdes se poslední dobou často věnovala modelingovým aktivitám, ale její srdce je u tanečního umění. „Tanec je opravdu tím oborem, kde když nejste přítomní a autentičtí, plně ponoření do pohybu, děláte to napůl nebo jste nervózní a stydliví, je to vidět. V tanci se nelze schovávat, protože je to umění, kde ukazujete své emoce,“ uvedla před časem v rozhovoru s Raulem Lopezem Madonnina dcera.

„Chtěla bych se věnovat choreografii pro umělce, lidi, kteří tvoří hudbu. Velká část mě chce stále i vystupovat. V tuhle chvíli zkouším choreografii pro videoklipy a podobné věci,“ uvedla o své kariéře Lourdes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám