Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gina Stewart (51) proslula jako nejvíc sexy babička světa. Půvabná Australanka je velmi populární na sociálních sítích, fanoušci obdivují především její mladistvý vzhled. Možná i proto se nyní podělila o své tipy, jak zůstat vitální a zdravá v každém věku. A některé z nich jsou při nejmenším nevšední.

Sledující nedávno zaskočila, když jim poradila, aby genitálie vystavovali slunci, jak nejčastěji to jde. „I pouhých pár minut denně prospívá vašemu zdraví,“ rozpovídala se na sociální síti.

„Zlepšuje to funkci pohlavních orgánů, zvyšuje plodnost a produkci “hormonů mládí“, zlepšuje sexuální energii a tvorbu vitaminu D, ničí to bakterie a celkově prospívá každé buňce vašeho těla,“ věří Gina.

„Já osobně se sluním několikrát v týdnu, abych se cítila dobře, ale nikdy nedovolím, abych se spálila,“ doplnila.

Gina už dříve uvedla, že nedá dopustit na kokosový nebo šípkový olej, co se týče péče o pleť, a přísahá, že kromě silikonů nepodstoupila jinou plastiku. Dokonce ani botox nebo výplně. Jejím mladistvým vzhledem se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám