Hlavní obsah
Článek

V premiérovém dílu reality show Výměna manželek bude dusno. Na jedné straně stojí pětičlenná rodina, ve složení Táňa (36), Kamil (39), syn Petr (17) a dvojčata Martin a Ondra (10). Na straně druhé rodinka z Krnova, maminka Jana (43), táta Ondra (36) a jediná dcerka Amálka (6).

Táňa se v průběhu výměny odhodlá zeptat náhradního manžela Ondry na jeho zálet, o kterém byla informovaná. Zajímá ji, jestli Ondřejův románek pokračuje a má nadále milenku. „Nemám, ukončil jsem to, byla to jen chvilková záležitost a dodnes lituju toho, že jsem to dopustil,“ svěřil se jí náhradní partner.

Pro Táňu ovšem bylo mnohem větším překvapením, že nevěru údajně odstartovala jeho partnerka Jana, jak Ondřej uvedl. Druhý den po jejich vážné debatě muž dojde k radikálnímu rozhodnutí.

„Přišel jsem na to, že už to nemá cenu dál protahovat. Bude to lepší ukončit. Pořád něco oddaluju, co už dávno nemělo být,“ říká o konci vztahu s Janou. „Teď vím, že se Jana nezmění. Nemá vůli se změnit a jako rodina nefungujeme. Je víceméně sobecká, žije si svůj život,“ nešetří kritikou. Podívejte se v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám