Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská vláda plánuje tvrdě zasáhnout proti uživatelům drog, přislíbil premiér Boris Johnson. A to zvedlo ze židle zpěvačku Michelle Heaton (42). S drogami má totiž bohužel své zkušenosti.

Bývalá členka kapely Liberty X hovoří otevřeně o tříletém boji se závislostí na drogách a alkoholu a rozhodla se k tématu promluvit. Aby upoutala pozornost, podělila se o fotky z doby, kdy na tom dle vlastních slov byla nejhůř. Fotografie fanoušky šokovaly.

„Zvýšení trestů závislé bohužel od užívání neodradí. Jenom budeme muset být lstivější,“ uvedla v příspěvku s tím, že sice vítá snahu, ale podle ní tudy cesta v boji proti drogově závislým nevede.

Michelle vyhledala pomoc začátkem letošního roku po třech letech pekla, jak svou závislost popsala.

„Upřímně, neměla jsem peníze na léčbu. Kdyby mi rodina a přátelé nepůjčili, pravděpodobně bych tu už nebyla,“ přiznala.

„Doufám, že se vláda víc zaměří na vzdělávání a osvětu mladistvých. Ta je zoufale potřeba. Tahle nemoc si nevybírá. Může postihnout chudé i bohaté,“ myslí si o závislosti.

„Pokud jste jednou závislí, nezastavíte se před ničím. Je to nemoc, která postihuje tělo i ducha. Musíme se zaměřit na její potlačení předtím, než vypukne. Na příčinu jejího vzniku. Je to problém nás všech,“ dodala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám