Hlavní obsah
Článek

Pořadu Sama doma se nyní dostává více pozornosti než kdy předtím. Grafikům se totiž povedl husarský kousek, když při otočení loga z výšky na šířku dosáhli kouzla nechtěného.

Z loga, kde bylo zprvu v horním boxíku Sama a v dolním doma se v rozměru na šířku písmenka dala lehce pomíchat a toho si hned všimli lidé na internetu. V diskuzích se začali bavit nad tím, že nové logo by se dalo číst jako Sado mama. Pokud si jeden takový komentář přečtete, už nové slovní spojení z hlavy nedostanete.

„Tohle překlopení loga se prostě grafikům při tvorbě nového iVysílání úplně nepovedlo. Změnu názvu ani dramaturgie Sama doma ale neplánujeme. Staré logo je zpátky. A Sado mama už je zase Sama doma,“ uvedla Česká televize na Twitteru.

Mezitím se ovšem na sociálních sítích začaly objevovat vtipné koláže, které vystihly nový název Sado mama tak, že se v různých obměnách začaly moderátorky pořadu "převlékat" do latexu.

Takto si s fotkou pohrál TMBK:

Úprava, kterou vytvořil fotograf Jakub Joachim a najdete ji i v galerii, byla použita na Instagramu i samotnou moderátorkou Lucií Křížkovou. Ta fotku sdílela s pozvánkou ke sledování dalšího dílu.

Další vtipnou koláž sdílel i manžel moderátorky Martiny Vrbové-Hynkové:

Reklama

Další články

Načítám