Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci doktorky Quinnové zbystřili. Představitelé hrdinů z jejich oblíbeného seriálu se po 23 letech sešli pohromadě. O fotky ze shledání se podělila herečka Jane Seymour (73) na svém instagramovém profilu.

K Jane se připojili milovaní kolegové William Shockley, Jason Adams and Joe Lando. William ztvárnil sympaťáka Hanka Lawsona, Jason George Custora a Joe oblíbeného Byrona Sullyho.

Herci se sešli, aby oslavili Landovy nadcházející kulatiny. Jeden by to možná neřekl, ale 9. prosince oslaví už 60. narozeniny.

„I po těch letech na mě stále dávají pozor. Moje srdce je zase plné lásky po dni stráveném s těmito skvělými lidmi,“ popsala Seymour fotky.

Na první z nich je čtveřice v objetí, na druhé herci drží vysmátou kolegyni v náručích.

Seriál Doktorka Quinnová byl hitem 90. let a po šesti úspěšných sériích se dočkal ještě dvou celovečerních filmů.

Seymour mohou diváci aktuálně vídat například v seriálu Kominského metoda. Sedmdesátiletou herečku fanoušci bezmezně obdivují za její mladistvý vzhled. Na svůj věk rozhodně nevypadá.

To ostatně ani Lando, který v únoru uchvátil svými svaly. Své seriálové lásce se rozhodl popřát ke kulatinám nahým snímkem, o který se Seymour velkoryse podělila na Instagramu. Jestlipak mu to herečka k šedesátinám oplatí stejnou mincí?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám