Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolo od kola je pro soutěžící StarDance náročnější. Únavu už na tanečním parketu pociťují absolutně všichni. Vedle fyzické dřiny dává hvězdám taneční soutěže zabrat také psychika. O dřině na parketu promluvil před sobotním přenosem Jan Cina (36).

„Trénovat každý týden dva tance je velmi náročné a asi to bude ještě náročnější, pokud s Adrianou vydržíme. Od začátku je to pro mě náročné psychicky a teď už i fyzicky,“ svěřil se oblíbený herec, který v soutěži boduje.

„Těch faktorů je více – samotné vyřazování je složité pro psychiku. A je pro mě v tom stresu, kdy je málo času, těžké nepodlehnout hlavě, ale spolehnout se více na tělo. Tělo si totiž kroky nějak pamatuje, i když hlava vůbec neví, co se zrovna děje. To je pro mě úplně nový stav. Jsem zvyklý mít vše připravené a promyšlené,“ svěřil se Honza Cina, který se snaží dávat do tanců i své nápady.

Jinak tomu nebude ani během soboty, kdy dvojice předvedou mimo jiné moderní tanec. „Ke každému tanci se snažím přijít s nějakým příběhem. Mám to tak už od srpna, kdy jsme začali trénovat. Vzniká to tak, že se snažím přemýšlet o choreografiích, protože na to jsem zvyklý z divadla. Ke všemu si musím najít svou vlastní cestu a motivaci. A to aplikuji i ve StarDance,“ dodal Jan Cina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám