Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Krampol (85) leží od pondělí v nemocnici. Během minulého víkendu prochladl a k nachlazení se mu přidal zápal plic. Během třech měsíců je Krampol již potřetí hospitalizován s dýchacími cestami. K nim se nyní přidaly další komplikace.

Oblíbený herec, který leží v Nemocnici Na Františku, začal mít problémy s arytmií, kvůli které má již 13 let kardiostimulátor. Lékaři mu během hospitalizace provedli katetrizaci, tedy speciální vyšetření srdce pomocí speciálních tenkých drátků, které zavedli do cév a dutin a tím zkoumali srdeční činnost. Krampol byl proto přemístěn na JIP.

„Nejsem zcela v obraze, protože lékaři mi žádné podrobnosti nesdělují. Ale vím, že je Jirkův zdravotní stav velmi komplikovaný,“ uvedl pro deník Blesk hercův dlouholetý manažer Miloš Schmiedberger (74). „Dělali mu katetrizaci a nyní probíhá intenzivní léčba. Smíme spolu mluvit jen chvilku večer,“ dodal hercův spolupracovník. Podle našich informací si herec na nemocničním lůžku pobude další dva týdny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám