Hlavní obsah
Článek

S každým kolem letošního StarDance přicházejí nečekané zvraty. Tím největším byl zatím tento týden konec dvojice, kterou tvořil zpěvák Mirai Navráti (31)l a tanečnice Lenka Nora Návorková. Oba měli pozitivní testy na covid a kvůli pravidlům BBC tak nemohou dále pokračovat.

„Bohužel pro něj bude tato absence již druhou v pořadí, a proto bude muset dle pravidel daných naším partnerem BBC soutěž opustit. Mirai se úspěšně protančil do druhé půlky soutěže těsně před semifinále, jeho energie bude v tanečním kolektivu chybět,“ sdělilo nám PR oddělení StarDance.

Poslední dvě kola byly také změny v porotě. Koronavirem onemocněl Zdeněk Chlopčík, kterého zastoupil někdejší porotce Václav Kuneš. „Té nabídky, která od StarDance přišla si velice vážím, jelikož jde o srdcový projekt. Se Zdeňkem jsme si jednou volali, ptal jsem se, jak se má,“ svěřil Super.cz Kuneš, který opět přenechá místo křesla pro porotce Zdeňkovi, jenž se vrací.

V osmém kole budou jednotlivé páry tančit moderní tanec a s přípravou choreografií po celý týden Václav Kuneš pomáhal. „Nyní jsem s tanečníky strávil pár dní – někdo měl již připravený koncept, někdo už i choreografii. Naším úkolem bylo zapojit do každého čísla dalších několik tanečníků a pomoct jim k samým desítkám,“ svěřil Super.cz Václav Kuneš k sobotnímu večeru. Ten by měl podle posledních zpráv probíhat standardně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám