Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miroslav Etzler (59) leží s covidem v nemocnici a lituje toho, že se nenechal naočkovat. S podporou kyslíku na obličeji apeluje na to, aby se lidé nebáli očkování, což nezůstalo bez odezvy. Někteří odpírači vakcinace ho dokonce nařkli z toho, že všechno jen hraje a těžší průběh covidu si vymýšlí.

On sám se proti tomu ohradil a zároveň zdůraznil, že nikdy nepatřil k odpíračům očkování. Doplatil prý na to, že aplikaci vakcíny odkládal.

„Prosím ještě jednou všem přeji krásný den. Chtěl bych se naposledy ohradit proti útokům, že jsem za tyto příběhy placený! Že můj stav je herecký výkon. Teď se objevila nová nehoráznost, že jsem snad před nástupem na JIP kouřil. Bránit se nebudu, leč je toho opravdu moc,“ prohlásil Etzler.

„Nikdy, opakuji nikdy, jsem nebyl odmítačem očkování. Jen jsem jej velmi hloupě odkládal, a to považuji za hrubou, špatnou chybu. Kvůli lékařům, své rodině i blízkým. Toto je privátně můj příběh. Můj. A já jsem a budu velmi vděčný covid oddělení v nemocnici v České Lípě, se všemi těmi anděly v čele s lékaři a panem primářem Janem Novákem. Jim se omlouvám a jim ze srdce děkuji,“ dodal oblíbený herec, který opět vzkázal, aby lidé, pokud nejsou očkováni, očkování zvážili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám