Hlavní obsah
Článek

Jennifer Coolidge (60) opěvují za její výkon v seriálu Bílý lotus, někteří si dokonce myslí, že šlo o její životní výkon. Herečka přitom roli málem ani nevzala. Během lockdownu totiž nabrala 18 kilo a rozhodně se netoužila postavit před kameru.

„Strašně jsem se přejídala. Myslela jsem si, že všichni umřeme, fakt že jo, takže jsem se chtěla užrat k smrti. Jedla jsem veganské pizzy, někdy i pět, šest denně,“ prozradila Page Six.

Roli v seriálu se chystala odmítnout, ale někdo blízký jí to naštěstí rozmluvil. „Říkala jsem si, že jsem tlustá, ale kamarádka mi řekla, že bych byla idiot, protože takové příležitosti nepřichází jen tak,“ popsala.

„Takovou kamarádku by měl mít každý. Hodně herců dělá podobné chyby. Nevím proč. Čekáme na skvělé příležitosti, a když se nám naskytnou, prostě si je rozmluvíme. Myslím, že je pro herce typické si to takhle podělat, ale já mám skvělou kamarádku, která mi v tom zabránila,“ dodala.

Závěrem doplnila, že kdyby roli nevzala, nejspíš skočí z mostu. „Stejně jsem vždycky byla trochu oplácaná, tak co?“ hodila nakonec za hlavu i kila navíc. Kromě toho, kolegové na place si ani nevšimli, že přibrala.

Minisérii Bílý lotus uvedlo HBO v červenci. Zaměřuje se na životy zaměstnanců a hostů havajského resortu a Jennifer si v ní zahrála Tanyu McQuoid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám