Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) ještě nedávno byla mužem jménem Rodrigo, který toužil po tom, aby vypadal jako Ken. Dnes je z ní ovšem žena, která chce vypadat jako vnadná Barbie.

A jako žena se i cítí, proto podstoupila náročné operace a úpravy zevnějšku. V tomto těle je coby Jessica konečně šťastná a svou proměnu si naplno užívá. Naposledy potěšila své fanoušky žhavými fotkami v bikinách, které vznikly v brazilském Rio de Janeiru v rámci focení jejího sexy kalendáře.

Jessica s nanukem v puse vystavila na odiv své pozadí i vnady, pro které byl horní díl plavek nápadně malý. Alves si focení jako modelka náležitě užívá a je ráda za každou pozornost. V budoucnu by se nebránila ani mateřským povinnostem. A to se vším všudy. Neváhala by podstoupit ani transplantaci dělohy. Rodičovské plány ale momentálně odložila k ledu a užívá si pozornost, která je na její proměnu v Barbie upřena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám