Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiérový díl Výměny manželek propojí rodinu z Velkého Šenova a vesničky Hlivice. I když se zprvu může zdát, že mezi náhradními partnery vládne pohoda a jejich pobyt v prozatímních rodinách proběhne zcela bez komplikací, vše změní jediný výlet.

Barbora žije s Pavlem a dvěma malými dcerkami Eliškou a Barborou. Na druhé straně stojí Jarka s Tondou, kteří vychovávají dva syny. Přestože Barbora vychází s náhradním manželem Tondou už od začátku dobře, atmosféra se rázem změní během výletu a návštěvy hospody. Spor odstartuje Tondova poznámka směrem ke své náhradní manželce.

„Nekuř, víš, jak by ti to slušelo, kdybys nekouřila?“ řekne Barboře. „Prosím tě přestaň, ty zase pořád chlastáš pivo,“ reaguje Barbora, která ani netuší, jak tím svou polovičku rozčílí. Tonda o sobě totiž tvrdí, že je abstinent, i přesto, že si ještě před malou chvílí dával v restauraci před zraky štábu i své rodiny pivo. „Dnešním dnem končíme. Kde budeš spát, nevím,“ ohradil se po opuštění restaurace na Barboru.

Na ukázku z premiérové řady reality show se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám