Hlavní obsah
Článek

Která žena s profilem na seznamce někdy neobdržela fotku pánského přirození? Své o tom ví i britská herečka a spisovatelka Sherrie Hewson (71). Ani po sedmdesátce hledání lásky nevzdává, ovšem přiznala, že už nevyužívá randící aplikace. Muži ji totiž zaplavovali obnaženými fotografiemi.

Sherrie se v roce 2001 rozešla s manželem Kenem Boydem poté, co přiznal nevěru. Rozvod dovršili až o 10 let později. Sherrie nicméně věří, že lásku brzy najde. Ovšem zřejmě ne na seznamce.

„Najednou mi začaly chodit fotky penisů, tak jsem to zrušila. Přemýšlela jsem, jak se asi s někým seznámím. Muži mého věku hledají dvacítky,“ uvedla pro Sunday People.

Sherrie také přiznává, že by po takové době, co je single, bylo složité sžít se s novým partnerem.

„Nedovedu si to představit a nevím, kdo by to se mnou vydržel. Myslím, že v domě nikoho nesnesu. Možná už je pro mě pozdě,“ řekla deníku The Sun dříve.

Herečka se nedávno pochlubila zákrokem, při němž jí odsáli tuk z břicha a boků a vpravili ho do obličeje. Pro operaci se rozhodla v dubnu po smrti svého bratra, který po boji s tumorem na mozku zemřel na zápal plic.

„Když bratr onemocněl, řekla jsem si, že budu šetřit a vezmu rodinu na nějakou pěknou dovolenou. Jenže přišla pandemie, tak jsem peníze věnovala na charitu a za zbytek si něco dopřála,“ popsala v pořadu Loose Women.

„V tomhle věku už nemáte obličej krásně vypnutý, ale vyschlý a vypadáte jako kostlivec. Vím, kolik mi je a že mám vrásky, ale přeci jenom chci mít tvář trochu víc vypnutou. Cítím se díky tomu líp,“ přiznala.

První facelift Sherrie podstoupila v padesáti, když se snažila zachránit své manželství. Zákroky se netají, kromě faceliftu holduje také botoxu a výplním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám