Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jsme si, že je spíš letní typ, ale zmýlili jsme se. "Vedro mě moc nebaví. Moje nejoblíbenější roční období je podzim a pak zima," prozradila herečka Mahulena Bočanová (57), která si pochmurné a sychravé počasí užívá a ráda prý hodně spí, když si nemusí vyčítat, že zaspí krásný den.

"Ulítávám i na podzimních produktech, jako jsou dýně. Vařím a peču je podle různých receptů už od září. A taky je dlabeme, protože Máňu to baví, takže jich máme doma už dvacet," smála se Mahulena, která už má samozřejmě doma hotovou i vánoční výzdobu. Jako každý rok se její dům rozvítil už měsíc před svátky.

V zimě má ráda i saunování. "Líbí se mi sauna v Braníku, kde jste úplně u té řeky. Teď už hraju daleko méně než před covidem, takže mám i nějaký čas, když je Márinka ve škole, pro sebe. Miluju, když si dám prosecco a koukám do té chladné přírody," svěřila.

"Snažím se žít v menším shonu než dřív. Vyhovuje nám to, a zvlášť Márince to prospívá. Sice točím Ordinaci, ale to je práce přes den, zatímco divadla jsou večer, navíc jsou tam i cesty, tak je to náročné," vysvětlila s tím, že hlídání pro dceru teď potřebuje maximálně třikrát měsíčně.

Chůvu má ovšem velmi speciální. "Je skvělá, skoro stejně stará jako Mári, takže ta ji bere spíš jako kamarádku než jako slečnu na hlídání. Má vystudovanou dětskou psychologii ještě s oborem autismu. Navíc dělala na příjmech na ARO, takže mám absolutní pocit bezpečí," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám