Hlavní obsah
Článek

V roce 2004 se na televizních obrazovkách poprvé objevila pěvecká reality show SuperStar (s názvem Česko hledá SuperStar) a slavila obrovský divácký úspěch. Lidé s nadšením sledovali výkony soutěžících, kteří se toužili dostat do vysněného finále a stát se hvězdou. Jména deseti nejlepších si dost možná pamatujete dodnes.

Závěrečný díl, v němž se utkaly Aneta Langerová (37) a Šárka Vaňková (36), tehdy sledovaly víc jak tři miliony lidí.

A právě finalisté z první řady budou hosty nedělního prvního přímého přenosu aktuální SuperStar. Jmenovitě Šárka Vaňková, Julián Záhorovský, Martina Balogová (45), Sámer Issa (38), Petr Poláček, Veronika Zaňková, Tomáš Savka (40) a Standa Dolinek. Z pracovních důvodů se omluvila Aneta Langerová a nemohla ani Petra Páchová.

S nápadem sezvat původní sestavu přišel porotce Pavol Habera (61).

„Návrat na jeviště SuperStar je pro mě něco neskutečného. Celá ta atmosféra je nezapomenutelná a já jsem šťastná, že Palo Habera dostal tak úžasný nápad, pozval nás a já to můžu znovu zažít,“ napsala nám stříbrná Šárka Vaňková.

Pozvání ráda přijala také Martina Balogová. „Bylo krásné si opět připomenout, jaké to je tam stát. Je to taková nostalgická událost po 17 letech a jsem moc ráda, že jsem tam mohla stát skoro se všemi svými kolegy.“

Všichni dohromady si zazpívají píseň Veď mě dál, která byla v roce 2004 společným hitem finalistů.

Reklama

Další články

Načítám