Hlavní obsah
Článek

Krasobruslař Tomáš Verner (37) zažívá ve StarDance krušné chvíle. Před týdnem na profesionálního sportovce přišla krize a kvůli únavě zrušil trénink. A před sedmým charitativním večerem se situace opakovala, a Tomáš dokonce skončil na kapačkách.

„Máme nad sebou ochranou ruku našeho patrona Standy, který byl s námi na tréninku až ve středu, protože až ve středu proběhl první trénink. První půlku týdne jsem v tom Kristýnku nechal samotnou, protože už jsem prostě nemohl. Povinně jsem odpočíval,“ řekl Super.cz Verner, který je své tanečnici vděčný.

„Kristýnka postavila choreografii s Markem Dědíkem a já jsem pak přišel k hotovému,“ svěřil Tomáš. Neuvažovalo se, že by ho v benefičním kole zastoupil právě jejich patron, vozíčkář Stanislav Zatloukal?

„Takové možnosti tam byly, ale zpětně jsem rád, že si Tomáš odpočinul, protože se to projevilo na parketu,“ řekl spokojený Standa, který se zapojil do společné choreografie všech párů a jejich patronů.

„Nakoply mě infuze. A jsem rád, že mě Kristýnka za těch pár měsíců poznala natolik, že tu choreografii ušila na míru ne tomu, co by bylo nejlepší pro ten tanec, ale tomu, co bych mohl zvládnout. Rumba není jednoduchý tanec a Kristýnka spoustu jeho prvků vyházela,“ přiznal Tomáš a svěřil, co za nutnými infuzemi stálo.

„Únava, vyčerpání. Každý, co jsme ve StarDance, máme ještě své povolání, někdo i dvě, a k tomu rodinu, tak se to nakupí. K tomu šestihodinové tréninky, není to úplně jednoduché. A zkrátka přišla únava,“ dodal krasobruslař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám