Hlavní obsah
Článek

Miroslav Etzler (59) leží v nemocnici s covidem a oboustranným zápalem plic. Herec nebyl naočkovaný, dnes toho lituje a nabádá všechny, aby na vakcínu proti koronaviru šli.

Krátce poté, co Etzler zprávu o svém zdravotním stavu a apel na očkování sdílel, ho fanoušci a přátelé zahrnuli vzkazy podpory. Našli se ale i tací, kteří ve fotkách, které zveřejnil na sociálních sítích, vidí jakousi kampaň.

A u některých postovaných článků, v nichž média o hercově stavu informovala, se v diskuzích dokonce objevily komentáře, v nichž lidé píší, že nevěří, že je Etzler skutečně nemocný.

Dnes herec natočil přímo z lůžka video, kde popírá, že by šlo o jakoukoli kampaň. Mluví se mu těžce, fanoušky znovu nabádá k zodpovědnosti a vakcinaci.

Miroslav Etzler bojuje s covidem a zápalem plic

„Nikdo mi pochopitelně nic nezaplatil. Žádné fotografické materiály jsem do médií neposílal, je to moje osobní zpověď. Zpověď o nezodpovědném chlapovi, který se měl, ale opravdu měl nechat očkovat. Chci vás k tomu nabádat, udělejte to. Udělejte to co nejdřív, je to zřejmě jedna z mála a jediných cest. Buďte prosím vás zdraví a přemýšlejte nad tím,“ vzkázal z českolipské nemocnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám