Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacet let snila Dara Rolins (51) o tom, že jednou vytvoří vlastní módní značku. V době koronavirové pandemie, kdy se nemohla věnovat hudbě, začala svůj sen měnit ve skutečnost. Nyní svou módní kapsuli složenou z džínových kalhot a košil představila veřejnosti.

„Jsem moc ráda, že jsem to dotáhla do zdárného konce,“ řekla Super.cz zpěvačka, která měla po dlouhé době na jevišti trému, protože se představila v roli módní návrhářky. „Je to zvláštní. I když stojím na jevišti asi po milionté, tak je to jiná role, a to je zavazující.“

Popová ikona pověstná svou vysoustruženou postavou během navrhování myslela i na ženy, která mají o pár kilo méně či více. Na akci její kousky ostatně předváděla modelka veteránka Martina Šmuková nebo plus sice modelka Natálie Debnárová. „Jsou tam džíny, které nosí moje dcera Laura. Zároveň jsem myslela i na plnoštíhlé ženy, které mají kulaté zadečky. Takových kousků je na trhu hrozně málo,“ vysvětluje zpěvačka.

Dara by chtěla v navrhování pokračovat. Jejím záměrem je tvořit pro všechny typy žen, ale ráda by navrhovala i kousky pro muže. „Dneska jsem to vykopla do světa a nemělo by to být to poslední, co v módě řeknu,“ doufá Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám